Samen met Caroline de Reus van praktijk Balans rouw- en verliescoaching ontwikkel ik door het jaar heen trainingen rondom de thema’s Verlies en Rouw.

Dit najaar hebben we een inspirerende rouwtraining ontwikkeld voor weduwen en weduwnaars. Je krijgt meer inzicht in je rouwproces en krijgt concrete handvatten die bij jouw manier van rouwen passen. Je krijgt uitleg over wat rouw is en met je kan doen. Je deelt in alle vertrouwelijkheid ervaringen en leert van elkaar. Het doel is dat je je leven uiteindelijk opnieuw vorm kan geven rondom je gemis. Elke bijeenkomst staat een thema centraal, gebruiken we verschillende werkvormen en ga je thuis aan de hand van opdrachten aan de slag met de inhoud van de bijeenkomst.

 

Wanneer

  • Start donderdagmorgen: 23-11-23 van 10:00 tot 12:30
  • Vervolgdata: 7/12 en 21/12/2023 en 11/01 25/01 en 08/02/2024
  • Terugkombijeenkomst: 11/04 2024

Waar

Praktijkcentrum Het Gemeentehuis
Noordweg 495
4333 KE St. Laurens (Middelburg)

Kosten: De kosten voor de 7 bijeenkomsten zijn € 490

Aanmelden: via onderstaand formulier

Aanvullende informatie

Ben je op zoek naar een andere training rondom rouw? Je kunt je aanmelden voor onze interesselijst. Deze lijst helpt ons om nieuwe trainingen samen te stellen. Je verlies kan te maken hebben met overlijden van je kind, een ander familielid of een vriend of vriendin. Het kan ook zijn dat je te maken hebt met levend verlies bv. verlies van gezondheid, van werk of van toekomstperspectief.

Download de flyer

Aanmelden

Willen we een training starten dan nemen we eerst contact met je op voor een intake. We bespreken dan of ons aanbod past bij je hulpvraag.

    Nieuwsbrief