Ervaringen

 • Inspirerende omgeving

  Heel hartelijk dank voor de retraite die ik hier mocht ondervinden in deze mooie, rustige en inspirerende omgeving

  Harm

 • Op Adem komen met een grote A.

  Op adem komen met een grote A. Een liefdevolle plek. Dank je wel Heleen!

  Katrien

 • Heleen stond immer aan mijn zijde

  Ruim een half jaar heb ik begeleiding gesprekken gehad bij Heleen. Door het verliezen van mijn zus verloor ik niet alleen een opperbeste zus maar ook iemand waar ik me zéér verwant mee voelde. Mijn gedachten en gevoelens bleven na haar overlijden vooral bij haar ziekte proces, sterfbed, het onrecht en de ondraaglijke pijn van het grote missen. Aan fijne herinneringen kwam ik maar niet toe. Er zat gewoonweg té veel verdriet voor. Aan de hand van de gesprekken en oefeningen kon ik meer en meer loskomen van dit -noem het maar- traumatische verlies. Met als doel om weer fijne herinneringen te hebben. Ik heb er hard voor moeten werken en het kost echt de nodige energie (en tranen) maar Heleen stond immer aan mijn zijde. Ik weet niet hoe ik zelf uit deze impasse had moeten komen. Nogmaals oprechte dank Heleen.

  Maria

 • Zeer dankbaar dat ik jou als reisleidster heb gehad

  Heleen, Ik ben zeer dankbaar dat ik jou als reisleidster heb gehad. Ik heb me vanaf het begin zeer op mijn gemak gevoelt bij jou. Er is zoveel ter sprake gekomen tijdens onze prachtige wandelingen. Je stond meer naast mij als mens, dan als coach. Tegelijkertijd laat je iemand helemaal in zijn of haar waarde. Met veel genoegen denk ik vaak terug aan mijn coachingsperiode met en bij jou. Wat een bijzondere ervaring was dat! Ik praat er nog veel over met andere mensen. Heleen, je verdient oprecht een groot compliment!!

  Josefien

 • Een fijn luisterend oor

  Het overlijden van mijn vrouw is en blijft een groot verlies van een voor mij heel geliefde persoon. Door het verlies van haar en het grote verdriet raakte ik in een verlamming: “Hoe nu verder?” Met deze vraag kwam ik in mijn eentje niet verder. Bij de gesprekken met Heleen ontving ik een fijn luisterend oor waarbij alle emoties van het intense verdriet dat ik met mij meedroeg er mochten zijn. Heleen schonk mij zoveel vertrouwen en warmte dat ik ze ook kon uiten. De gesprekken hebben mij weer in beweging gebracht en ik voel me zodanig bemoedigd om weer plannen te kunnen maken voor de toekomst waar ik inmiddels ook al mee bezig ben.

  Kees

 • Ten dienste van de ander

  Heleen heeft een rustige warme benadering. Ze is in overgave naar het moment en ten dienste van de ander. Verder heeft ze een zintuig om tot de kern van het verhaal door te dringen en schroomt ze er niet voor de dingen te benoemen zoals ze zijn, op een liefdevolle en gedegen manier.

  Gerry

 • Persoonsgerichte benadering doet weldadig aan

  Heleens persoonsgerichte benadering doet weldadig aan. Daarbij is ze enthousiast en durft zaken te benoemen. Samen met jou als cliënt zoekt ze nét naar dat handvat dat in jouw situatie het aangrijpen waard is.

  Mark

 • Kundig en professioneel

  Kundig, professioneel, luistert goed en komt samen met mij tot oplossingen.

  Maaike

 • Een kundige en warme vrouw

  Heleen is een hele kundige en warme vrouw. Ze luistert naar je en hoort je. Dankzij haar begeleiding, heb ik inzicht en de handvaten gekregen om weer de goede richting op te gaan, vol positiviteit. Dank daarvoor.

  Boukje

 • Mijn vertouwde gids

  Ik ben aan de hand van Heleen, die mijn vertrouwde gids was, gekomen bij mijn zoektocht naar de diepste gevoelens in mijn ziel. Door deze zoektocht en de weg die zij wees kwam ik vormen, kleuren en gevoelens tegen op een heel prachtige onbekende manier, die ook heel helpend waren. Het gaf een grote verrijking. Ik hoop dit pad verder te kunnen volgen.

  Wilma