Praktijk Rouwkost

Herken je het ook dat je zó uit evenwicht kunt zijn na een ingrijpende levensgebeurtenis?

In mijn praktijk werk ik met de ervaringen die in ons lichaam zijn opgeslagen en onderzoek ik samen met jou wat je precies uit balans brengt. Veel van onze emoties worden opgeslagen in ons lichaam en verstoppen zich; hierdoor wordt onze levensenergie geblokkeerd. Contact met anderen, onszelf en de verbinding met het leven wordt moeizamer.

Vaak hebben ingrijpende levensgebeurtenissen te maken met verlies. Denk aan verlies door overlijden en aan levend verlies zoals verlies door scheiding, verlies van gezondheid, verlies van werk, verlies van ouders door ziekte of conflict, verlies van toekomstperspectief.

Het kan zijn dat je vragen hebt op identiteitsniveau. Wie ben ik en hoe geef ik betekenis aan mijn leven? Vragen die je uit evenwicht kunnen brengen en schudden aan je waarden en overtuigingen.

Welke vraag je ook hebt, samen met jou onderzoek ik wat je nodig hebt om je energie weer te laten stromen en meer levenskracht te ervaren. Ik nodig je uit om je hart (opnieuw) te openen en  je gedachten en gevoelens met compassie te onderzoeken.

Ik maak daarbij o.a. gebruik van de volgende lichaams- en ervaringsgerichte methoden: Focusing, NLP, Familieopstellingen en wandelcoaching.