Driedaagse stilteretraite

Zo kom tot rust en geef verloren wat uw hart bezwaarde, langs verre stromen wordt het thuis gebracht. (Ida Gerhardt)

Heb je behoefte om even op Adem te komen, vanwege je hectische leven waarin je jezelf vaak voorbijholt of vanwege een ingrijpende levensgebeurtenis die meer aandacht verdient?

Gun jezelf dan deze driedaagse stilte retraite op zoek naar de Wijze in jezelf. Ik verwelkom je graag in mijn gastenverblijf ‘Lothlórien’ in Burgh-Haamstede. De prachtige omgeving van het eiland Schouwen- Duiveland nodigt uit om tot jezelf te komen door de rust, de ruimte en de stilte. De hartslag van de zee stelt je in staat met mededogen je eigen hartslag te beluisteren. Je ont-moet jezelf en verbind je met wat er is.

Elke dag is er een individueel begeleidingsgesprek waarna je met een opdracht zelf op pad gaat. Er zijn gedurende de dag meditatieve momenten en je kunt creatief aan de slag gaan met je thema.

We sluiten de dag af met een terugkoppeling en een oefening die je tot rust brengt voor de nacht die komt.

De retraite is inclusief 2 overnachtingen, 2 maal een ontbijtbuffet, 3 lunches en 3 diners. De maaltijden zijn vegetarisch en biologisch.

De aankomst is op dag 1 rond 10:30 en het vertrek is op dag 3 na het diner.

Welkom wie je ook bent en waar je ook woont.

Tarief driedaagse retraite:

Individueel: € 595
(Echt)paar:  € 995

Het is mogelijk voor de begeleidingsgesprekken een aparte nota te schrijven. Met een aanvullende verzekerd wordt een deel van het bedrag vergoed.
Bekijk vergoedingstarieven