Reviews

 • Een B&B met een persoonlijke touch

  Dank voor het prettige verblijf, in de mooie B&B. Met een persoonlijke touch.

  Truus en Fred15 april 2024

 • Wat een rust

  We hebben het heerlijk gehad afgelopen dagen. Wat een rust, heerlijke kamer, douche en een super ontbijt. Dat allemaal in een schitterende omgeving. Bedankt!

  Hans en Marry19 maart 2024

 • great weekend

  I had a really great weekend. Such a perfect place for a short get away. The breakfast was incredible and the room is so cosy. Thank you!

  Lara9 februari 2024

 • genoten van het lekkere ontbijt

  Het was een fijn weekend. We hebben met veel plezier de B&B kamer ‘bewoond’ en genoten van het lekkere ontbijt iedere morgen. Bedankt.

  Jan en Wilna27 november 2023

 • Dank voor de fijne, lekkere en leerzame kookworkshop

  Lieve Heleen, wat een fijne, warme plek! Compleet, sfeervol. We hebben ontzettend genoten. Ook van het heerlijke ontbijt en de fijne, lekkere en leerzame kookworkshop!

  Marinka en Ingrid19 november 2023

 • Wat een rust

  Wat een rust. Wat een heerlijk ontbijt. Wat een fijne plek. Dank!

  Florie en Gert24 oktober 2023

 • Een rustige B&B als uitvalsbasis

  Geen hele week weg kunnen gaan, dus dan maar voor een lang weekend. Waar wilden we dan heen? De zee lonkt toch wel altijd. De Waddeneilanden hebben we de laatste jaren al regelmatig bezocht. Dus Zeeland deze keer. Een rustige B&B als uitvalsbasis, nou die hebben we zeker gevonden hier! Een mooie omgeving, met katten(!!) en een heerlijk bed om in te slapen. Wij zijn weer helemaal opgeladen. Een heerlijk uitgebreid ontbijt deed ons ook elke ochtend goed. Heerlijk gewandeld en gefietst in de omgeving. Bedankt Heleen!

  Eva en Jesse16 oktober 2023

 • Mooie ruime kamer

  Mooie ruime kamer, heerlijk ontbijt, mooi uitzicht op de tuin. Fijne plek en lekker rustig. Fijne ontvangst, alles super geregeld. Veel succes met de B&B.

  Marja en Appie1 oktober 2023

 • Laat je maar verrassen

  Een heerlijke plek hier, als we naar buiten kijken is het alsof je in je eigen tuin kijkt. Zo lekker groen, bloemig, met zang van de roodborst. Goed verzorgd, prettige sfeer, prima bed. Na lange wandelingen is dit het beste om ’thuis’ te komen. Waarom gaan mensen  nog naar een hotel of sta caravanplek??? Naast het smaakvolle ontbijt kun je ook nog na overleg met Heleen een avonddiner krijgen. Bio en vega, ik verklap verder niets. Laat je maar verrassen! Wij smulden ervan. Met zorg en aandacht voor detail opgediend. Succes Heleen.

  Evelyn en Joop27 september 2023

 • Super schoon

  Super schoon B&B. Een fijne plek om te verblijven. We hebben genoten! Ontbijt is top. Succes met je B&B.

  Karel en Marian17 september 2023