Op de prachtige locatie Land aan Zee in Burgh-Haamstede leer je met regionale producten gezonde , kleurrijke en heerlijke gerechten koken met het seizoen mee.

We gaan met verse, biologische ingrediënten een smakelijke en uitgebalanceerde maaltijd bereiden volgens de principes van de Natuurvoedingskeuken. Aan de hand van de praktische Vegachecklist leer je hoe je dat doet. In de professionele keuken van retraitecentrum Land aan Zee gaan we in kleine groepjes diverse gerechten met elkaar maken.

Bovendien bestaat de mogelijkheid dat er gasten van binnen en buiten het retraitecentrum bij de maaltijd aansluiten.

Wanneer

  • Vrijdag 12 april | 10.00 - 14.30 uur

Waar

Land aan Zee
Meeldijk 11a
4328 NE Burgh-Haamstede

Kosten: Workshop EUR 50,- p.p. | Mee-eten EUR 20,- p.p.

Aanmelden: via het formulier hieronder

Aanvullende informatie

Maximaal 10 deelnemers voor de workshop en 15 deelnemers om mee te eten.

Aanmelden

Laat even weten als je interesse hebt in een leerzame en gezellige workshop!
Aanmelden vóór 6 april 2024.

    Nieuwsbrief